tandblekning stockholm kistaTandblekning Kista

Idag finns ett flertal olika sätt att få sina tänder att bli ljusare. En metod är att använda sig av blekning. När du funderar på tandblekning är det viktigt att du söker upp en tandläkare innan. Detta då det är viktigt att undersöka att dina tänder är friska nog att klara av en tandblekning, men även att du väljer en metod som passar för dina tänder och din mun. Fel typ av tandblekning kan till och med skada tänderna och det är inte helt ovanligt att patienter får problem med ilningar efter en felaktigt utförd tandblekning. På Akalla Tandläkarklinik använder vi oss av hemblekning och då antingen utav dagblekning eller nattblekning, detta kommer vi överens om tillsammans med patienten.

När du bokar konsultation för tandblekning berättar vi så klart även med om hur du bibehåller den ljusa nyansen på dina nya, fina tänder. Målet är att du ska vara nöjd med oss och den tandblekning vi hjälpt dig med, på samma gång som dina tänder håller sig fina lång tid framöver. Vi hjälper dig att få ett fräscht leende!

Vi välkomnar patienter i Kista, Sollentuna, Stockholm och Akalla till oss. Hör gärna av dig för undersökning och rådgivning inför en tandblekning!
Läs mer om Day White ACP och Nite White ACP

Boka tid för tandblekning

Vi hjälper dig som bor i

Stockholm, Kista, Sollentuna, Sundbyberg, Husby, Akalla, Rinkeby, Hjulsta, Tensta, Solna och närliggande områden.