implantatTandimplantat Kista

Vi finns tillgängliga för boende i Akalla, Hallonbergen och Sollentuna. Här hittar du utförlig information om vad implantatbehandling innebär. Materialet tillhandahålls av Astra Tech. Här hittar du de vanligaste frågorna om tandimplantat och som kan vara bra att känna till inför en behandling.

 

Vad är ett tandimplantat?

Tandimplantat är ett säkert sätt att få nya, permanenta tänder. Det är ett fäste gjort av titan och ser ut ungefär som en skruv. Implantatet skruvas fast i käkbenet och fungerar precis som en rot. På den kan man sedan montera dit en krona, tandprotes eller en bro på tandimplantatet. Det är ett väldigt hållbart sätt att återställa dina tänder och se till att de håller sig på plats i många år framöver.

När har man behov av ett tandimplantat?

Om du saknar en, flera eller samtliga tänder. Vi rekommenderar att du som bor i Kista, Akalla eller Sollentuna besöker oss för rådgivning om tandimplantat. Då gör vi en undersökning och ger råd kring vilken typ av tandimplantat som passar just dig bäst. För att boka en tid når du oss enklast per telefon: 08-7515343

Vi hjälper dig som bor i

Stockholm, Kista, Sollentuna, Sundbyberg, Husby, Akalla, Rinkeby, Hjulsta, Tensta, Solna och närliggande områden.

Om du saknar en tand

Här är en krona på ett implantat oftast det bästa sättet att återge möjligheten att tugga samt ett naturligt utseende. Dessa är väldigt hållbara och håller sig fina i många år bara de sköts korrekt.

Om du saknar alla tänder

En hel tandbro sätts fast med hjälp av flera tandimplantat. Ser ut och fungerar precis som naturliga tänder.
Möjligheten finns även till en löstagbar tandprotes via så kallade förankringselement till två eller fler implantat och är enkel att ta ut. När protesen sitter på plats är den fast förankrad till implantaten och det finns ingen risk för att den ska lossna.

Om du saknar flera tänder

Genom att sätta in en bro eller kronor förankrade på flera implantat kan du få återställd tal- och tuggfunktion samt ditt gamla utseende tillbaka.

Boka tid nu!