Tandläkare i Kista

Vår tandläkarmottagning ligger i Akalla Centrum nära och tillgänglig för boende i Hallonbergen, Kista eller Sollentuna. Vårt trevliga och erfarna team består av två tandläkare och två tandsköterskor. All personal har gedigen utbildning och lång erfarenhet inom modern tandvård.

 

Patientanpassad tandvård

Vi erbjuder tandvård som bygger på individuellt anpassad behandling med högsta kvalité. Vi strävar efter att våra patienter ska få en långvarigt frisk munhälsa. Våra behandlingsmetoder är alltid baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vårt viktigaste mål är nöjda patienter. Vi gör också vårt yttersta för att du som patient ska känna dig trygg genom att ge dig all den information och vägledning du behöver.

 

Allt från enkla till svåra behandlingar

Vi utför all form av traditionell tandvård, tandhygienisk behandling, estetisk- och akuttandvård. Hos oss får du även avancerade behandlingar såsom tandimplantat och oralkirurgi i samarbete med specialisttandläkare.

Vi är stolta över att arbeta i modernt utrustad och helt digitaliserad mottagning. Låt oss hjälpa dig att få en frisk munhälsa och ett vackert leende som du blir nöjd med. Varmt välkommen!

Våra omdömen